Radni sastanak u Ministarstvu

Aktualno 3. rujna 2014

Sukladno jednoglasnom zaključku sa 9. sjednice Gradskog vijeća Grada Sinja održane 07. svibnja 2014. godine o zauzimanju stava po pitanju nacrta Zakona o regionalnom razvoju RH, kojim se Gradsko vijeće usprotivilo nacrtu ovog Zakona i usuglasilo u stavu kako bi usvajanje istog uzrokovalo dalekosežne i nesagledive negativne posljedice za Grad Sinj, te značajno doprinijelo daljnjem padu gospodarske aktivnosti i povećanju broja nezaposlenih, delegacija Grada Sinja u sastavu Kristina Križanac, zamjenica Gradonačelnika, Miro Bulj, predsjednik Kluba vijećnika NL Miro Bulj, Hrvoje Markulin, predstavnik vijećnika koalicije HDZ-HSLS, te Stipe Jadrijević Cvrlje, predsjednik Kluba vijećnika SDP-HNS,  će 04.rujna 2014. godine u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije održati radni sastanak.

Sinjska organizacija SDP-a je, uvažavajući ozbiljnost situacije za Grad Sinj i sve naše sugrađane, učinila sve potrebno da političkim lobiranjem omogući održavanje ovog radnog sastanka koji će delegaciji Grada Sinja omogućiti da im najrelavantniji predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ponude odgovor na ključno pitanje: da li će Grad Sinj izgubiti cca 23 milijuna kuna ukoliko dođe do usvajanja predmetnog Zakona?

Domaćini sastanka će biti zamjenik ministra dr.sc. Jakša Puljiz, te pomoćnik ministra Venko Ćurlin.